Ekonomi

På Sveriges Radio är alla roller viktiga. Vi som jobbar inom stödfunktioner såsom Ekonomi skapar förutsättningar för övriga medarbetare att sända radio och ljudupplevelser i världsklass. Här är vi en del av det som händer i det lokala, i Sverige och i världen. Vi trivs med det höga tempot och ...

Ekonomi

På Sveriges Radio är alla roller viktiga. Vi som jobbar inom stödfunktioner såsom Ekonomi skapar förutsättningar för övriga medarbetare att sända radio och ljudupplevelser i världsklass. Här är vi en del av det som händer i det lokala, i Sverige och i världen. Vi trivs med det höga tempot och varje dag sätts vår flexibilitet på prov. Vi är förebilder gällande Sveriges Radios värderingar och lever som vi lär. Som kollegor har vi stark tillit till varandra, vi vågar testa nytt och tar initiativ. Som kollegor har vi stark tillit till varandra, vi vågar testa nytt och tar initiativ. Vårt uppdrag är seriöst, men det hindrar oss inte från att ha roligt tillsammans.

Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde.

Kom och bidra till förståelse i en föränderlig värld.

Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Just nu har vi inga lediga tjänster, du kan alltid skicka en spontanansökan!

__________________________________________________________________________


Följ oss via våra sociala kanaler!