Tech

Ett av Sveriges främsta
techbolag

Vi är idag över 300 IT-experter som ser till att ge röst åt fler röster och starkare berättelser för en större förståelse. Och de utmaningar vi har framför oss har inget utrymme för misslyckanden. Målsättningarna är tuffa, men vill man vara med och göra skillnad, på riktigt, ja då ska man söka sig hit. Se till att hålla dig uppdaterad på alla tech-tjänster vi söker genom vår jobbprenumeration uppe till höger i menyn.

Var med och bygg en av Sveriges främsta tech-organisationer

När du lyssnar på Sveriges Radio är det inte bara radio du hör. Det är 100 års konstant teknikutveckling från en arena i teknologins absoluta framkant. Men som heller inte bara handlar om kod och utrustning – utan om röster. Dina, våra, landets.

Bakom varje program och sändning, i varenda kanal och plattform, finns ett kraftfullt fundament av egenutvecklad, innovativ teknologi. Som verkar tyst i bakgrunden, dygnet runt, året om, med oerhörda krav på precision. Är man i direktsändning så är man. Är man en del av totalförsvaret, så är man. Är man hela Sveriges Radio, så är man.

Det här har gjort oss till ett av Sveriges främsta media-tech bolag. Men vi är inte klara. Sveriges Radio fortsätter sin resa i teknologins framkant. Kraven framåt är om möjligt ännu högre. Vi är idag över 300 tech-specialister som ser till att ge röst åt fler röster och starkare berättelser för en större förståelse. Och de utmaningar vi har framför oss har inget utrymme för misslyckanden.

Målsättningarna är tuffa, men vill man vara med och göra skillnad, på riktigt, ja då ska man söka sig hit. När du börjar här tar du plats i ett team av experter där dina möjligheter till personlig utveckling är stora. Precis som dina möjligheter att påverka.

Vi behöver dig och många andra som dig. Som gillar utmaningar, som älskar att få vara med och bygga tillsammans med andra experter. Vill du hänga med på resan? Kolla på de tjänster vi har ute just nu här under.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

“Spännande är bara förnamnet”

“Sveriges Radio ligger i framkant, jag hoppas folk förstår det. Vi har över 300 techspecialister här och vi håller oss hyperuppdaterade på det senaste. Nu fokuserar vi till exempel mycket på hur vi kan använda AI och hur vi ska balansera detta mot de omfattande säkerhetskraven. Spännande och utmanande är bara förnamnet.”

– August, utvecklare på Sveriges Radio

Fler röster från teamet

När du börjar hos oss kommer du ingå i ett team med över 300 drivna och engagerade tech-specialister. Här under ser du fyra av dem, alla med olika bakgrund och uppgifter – men som samlats kring en gemensam ambition att tydligt ta Sverige Radio in i framtiden. Här är några av deras tankar.

Lediga tjänster

Copyright Sveriges Radio 2024

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-7845000